Archive for June 2011


10km

June 3rd, 2011 — 9:44pm

Uite că a trecut aproape un an de la ultimul articol pe blog. Oh well… oricum nu-l citește nimeni. Și-n plus, nu prea am avut motive să scriem.

N-am reușit să mă trezesc la ora 7. Au fost câteva încercări însă toate au eșuat. Nici soția n-a reușit să se țină de experimentul cu înotul. A învățat să înoate foarte bine (mult mai bine decât mine) însă a trebuit să întrerupă înotul pentru căăăă…. așteptăm un bebe (dar despre asta probabil vor urma multe articole de acum încolo). Abia recent a re-început să meargă la bazin.

Revenind, 10km e distanța pe care am alergat-o azi (6km + pauză ~500m la pas + 4km). Incredibil. Nu-mi imaginam vreodată că voi fi așa de „masochist” încât să fug de bunăvoie atâția kilometri. Nici acuma nu știu exact de ce am făcut-o, aș putea să mă mulțumesc cu 5km. Sau cu 3. Probabil din cauza asta.

Ceea ce e și mai surprinzător e că m-am apucat de alergare pe 21 aprilie. Adică de aproximativ o lună jumate, timp în care am alergat de 17 ori. Nu credeam că o să ajung la 10km așa repede. Mă rog, nici nu aveam în plan.

În total am alergat 102km în 13 ore și 19 minute. Cum știu toate statisticile astea? Simplu, am găsit o aplicație foarte mișto care îmi urmărește toate antrenamentele. Endomondo Sports Tracker îi zice. Enjoy!

Ah, azi am terminat de făcut dulceața de căpșuni. Dublu cât am făcut anul trecut!

1 comment » | sport

Back to top