Archive for August 2011


Cineva de la primăria Cluj-Napoca e idiot

August 14th, 2011 — 10:30pm

Altfel nu-mi explic cum s-a putut întâmpla asta:

parcare Salcamului 37

În blocul în care locuiesc (bloc mare, peste 100 de apartamente) are sediul și firma din poză. Ei bine, firma respectivă a reușit să obțină autorizație să-și facă parcare! Cât de tâmpit trebuie să fie (sau câtă șpagă a luat) omul din primărie care se ocupă cu eliberarea de astfel de autorizații?

Mă cretinule din primărie, cine crezi că are mai multe mașini? O asociație de proprietari de – repet – 100 și ceva de apartamente sau o firmuliță? Te-ai deplasat măcar la fața locului să vezi care e situația? Muie!

Și culmea nesimțirii, deși parcarea are doar vreo 6-7 locuri (și-am văzut maxim 4-5 mașini în ea), prin amplasamentul ei au ocupat vreo 15 locuri!

În plus, c`mon, la ora la care ajung boii aia la firma (hai sa zicem ora 8, deși mai degrabă cred ca e vorba de ora 9) cu siguranță găseau locuri de parcare.

Mno, soluția? Habar n-am. După mintea mea, cel mai bine ar fi să strângem toți vecinii bani, să băgăm un buldozer/pickhammer prin parcarea aia. Și apoi să-i lăsăm să ne dea în judecată, să-i plimbăm prin tribunale. Adică, dacă ai așa tupeu să-ți faci parcare unde nu trebe, ar trebui să primești un răspuns pe măsură.

Comment » | Diverse

Back to top