Archive for September 2011


Făget Tour 2011

September 25th, 2011 — 8:46pm

Dacă la începutul anului cineva mi-ar fi zis că o să aleg 23km pe dealuri, i-aș fi zis că-i nebun. Nici când am atins bariera de 10km n-am crezut că o să merg mai departe. Și totuși s-a întâmplat.

Pe 24 septembrie a avut loc a doua ediție Făget Tour. Am terminat traseul in 3 ore și 11 minute, fiind printre ultimii participanți. Oricum, asta nu contează, mă bucur că am reușit să termin.

Înainte de această cursă, cel mai mult am alegat vreo 12km, pe pista de alergare. Pe 20 septembrie am făcut primul antrenament pe traseul cursei (tot vreo 12km) iar diferența între pista de alergare și dealuri e enormă. De aceea ziceam că mă bucură faptul că am reușit să termin :)

Ultimii 5-6 kilometrii au fost foarte grei, deși aveam de mers doar la vale eram deja epuizat. La sfârșitul cursei am zis că în nici un caz nu o să repet experiența. Acum, la o zi după cursă, parcă îmi surâde ideea să particip și anul viitor, mult mai antrenat, bineînțeles.

PS: O surpriză plăcută mi-au făcut șosetele cu degete speciale pentru alergare. Dacă la sfârșitul antrenamentului de 12km din 20 septembrie, cu șosete normale, aveam o bășică destul de mare pe talpă, la sfârșitul cursei de 23km nu am avut nici o bășică! Am simțit doar un mic disconfort între două degete, dar a trecut a doua zi.

Comment » | sport

Back to top