Archive for November 2012


Lotus Cluj – experienta culinara

November 25th, 2012 — 12:50am

Ei bine, am revenit la restaurantul Lotus pentru a incerca totusi mancarea.

Mancarea a fost buna si ieftina (15 lei portia). Recomand sa mergeti acolo la o masa de pranz in timpul saptamanii, dar asa cum spuneam si in articolul initial, nu e  un loc pt o intalnire business sau un loc in care sa-ti inviti perechea la o cina romantica.

Am mancat o portie de Porc calit cu caju:

Porc calit cu caju

Colegii mei au mancat Pad Thai cu pui:

Pad thai cu pui - Lotus Cluj

Mai jos aveti si o parte din meniu:

Meniu restaurant Lotus Cluj (1)

Asa cum se vede, o buna parte din meniu nu e disponibil, vegetarienii fiind inca lasati la o parte.

Comment » | Restaurante

1 anisor

November 11th, 2012 — 1:59am

tort-ana

Saptamana trecuta Ana a implinit 1 an. E incredibil cat de rapid a trecut timpul, parca ieri am scris articolul asta. Mai demult, parintii imi tot spuneau ce repede trece timpul iar eu nu-i prea bagam in seama. Credeam ca doar li se pare lor. Ei bine, ajungand in locul lor, acuma mi se pare si mie la fel.

A fost un an foarte frumos. N-a fost usor, dar am incercat sa ne bucuram din plin de fiica noastra si suntem fericiti ca e sanatoasa – si la cate cazuri de copii bolnavi am auzit – am ajuns la concluzia ca asta e cel mai important lucru. Eu aproape ca am uitat de problemele cu alaptarea (despre care am tot scris) desi sotia mea cred ca le are inca bine intiparite in memorie.

De 2 luni sotia a inceput serviciul iar pe Ana o lasam cu mama mea, care a iesit la pensie cu cateva zile inainte. Asta da coincidenta! De cand e cu bunica, Ana a inceput sa manance si altceva in afata de lapte, iar acum mananca chiar bine. Daca rezolvam si problema cu adormitul abia la ora 12 sau chiar 1 noaptea, o sa fie super :D

Si niste ganduri aleatoare, ca e tarziu si trebuie sa ma culc:

  • A inceput sa umble mai bine, merge 2-3 metri singura iar in rest se tine cu o manuta de degetul nostru. Cred ca in 2-3 saptamani o sa umble fara ajutor.
  • Mergem in continuare la baby swim desi Ana nu prea colaboreaza in bazin.
  • A avut rozeola si vreo 4-5 zile am fost super obositi deoarece Ana a avut febra si a plans non-stop.
  • Am scris pe blog mai putin decat ne-am propus – Ana ne-a ocupat tot timpul – dar poate recuperam in perioada urmatoare.
  • Am sarbatorit la restaurantul Aroma si ne-a placut foarte mult.
  • Tortul a fost super bun!

Comments Off | Bebe

Back to top