Archive for January 2013


Masina de spalat vase – sau cum sa fii mai fericit

January 20th, 2013 — 3:18pm

De cand ne-am mutat vroiam sa ne luam masina de spalat vase. Insa tot timpul au aparut alte si alte cheltuieli, asa ca masina a intarziat sa apara. In plus, nu eram convinsi de utilitatea acesteia: 2 oameni nu murdaresc atatea vase, nu?

Intre timp a aparut pe lume Ana si timpul nostru liber a inceput sa tinda spre zero. Din nou am avut cheltuieli peste cheltuieli si nu ne induram sa dam banii pe o masina de spalat vase. Pana recent cand am zis “gata, nu se mai poate, prea mult timp pierdem cu spalatul vaselor”.

Pe la mijlocul lui decembrie aveam masina instalata si de atunci, pot spune ca suntem mai fericiti. Nu credeam ca exista un lucru pe care sa-l poti cumpara si care sa te faca fericit. Dar da, pe noi masina de spalat vase ne face mai fericiti. Ne ofera mai mult timp liber si ne scapa de stresul vaselor. Faptul ca face si economie la apa, e doar un bonus :)

Acum nu-mi pot imagina viata fara masina de spalat vase, si ma tot mir cum am fost atat de fraieri ca am dat banii pe alte prostii in loc sa luam masina de la bun inceput.

Flanco.ro - Premium

Comment » | Diverse

Super Revelion 2013

January 1st, 2013 — 4:49pm

Revelionul din 2012 l-am petrecut acasa, dar nu mai stiu ce-am facut. Sotia mi-a amintit ca am dansat cu pitica in brate, pe Pseudofabula celor de la Rosu si Negru, pusa pe repeat.

Asa ca anul asta, am zis ca trebuie sa scriu pe blog ce-am facut la revelion :)

Un prieten ne-a invitat la el, avand si el un bebe mic. Am refuzat invitatia deoacere programul de somn al Anei a fost dat peste cap in ultimele zile si abia ce-am reusit sa revenim la normal.

In schimb, am mers la parintii mei, pregatiti sa dormim acolo, crezand ca o sa ne putem odihni mai bine. Oh, ce ne-am inselat!

Ana a adormit pe la ora 23 iar la ora 1 (AM!) a fost in picioare. Ne-am jucat si-am ras in hohote vreo 2 ore. Apoi i s-a facut somn si am incercat s-o punem din nou in pat. Insa, fiind in casa noua[1] era tot timpul atrasa de ceva, asa ca i-a sarit somnul. Urlete si plansete ca vrea sa se joace. Am reperat figura de vreo 2-3 ori pana la ora 5:30 cand am hotarat sa ne pornim spre casa. A adormit in masina, destul de rapid. Pe la 6 am ajuns acasa si am dormit cu totii pana la ~13:45.

[1] nu e chiar casa noua, Ana a fost de multe ori la bunici, dar niciodata nu a dormit noaptea acolo.

Comments Off | Diverse

Back to top