Reductorul

Ca orice părinte, așteptam și noi momentul în care Ana își face treburile pe oliță. Cred că de vreo 6-8 luni încoace am tot încercat s-o învățăm cu olița, însă fără să insistăm prea tare. Nu a vrut nici cum. Am renunțat la idee și-am așteptat „să vină timpul”.

Acum vreo două săptămâni ne-a spus ea din senin: „Vreau reductor!”. De unde i-o venit ideea? Nu știu. Cu siguranță a văzut undeva, bănuim că la Matei – băiețelul nașilor – când am fost la ziua lui. Nu prea ne-o venit să credem când a cerut să-i cumpărăm reductor, prin urmare nu ne-am grăbit să-l cumpărăm. Până sâmbăta trecută, când a stat vreo oră pe el – așa încântată a fost :) )

Bineînțeles, n-am scăpat de scutec dar e un pas important. Oricum copiii până pe la 2 ani jumate – 3 ani nu au capacitatea fizică să-și țină nevoile.

Așadar dragi părinți (note to self – pe când vine bebe 2) dacă nu merge treaba cu olița, încercați si reductorul, dar nu într-un mod direct. Lăsați copilului impresia că are de unde alege. Sugerați-i că există și posibilitatea de a face pe reductor, lăsați-l să și-l dorească.

Noi am cumpărat reductorul din Auchan iar după ce l-am pus pe toaletă ne gândeam cum să improvizăm/construim o scară să se poate urca Ana singură pe el. Abia azi mi-a venit idea să caut pe net. I-a priviți mai jos, nu-i așa că-i un produs practic?

reductor cu scara

Eh… noi va trebui să ne mulțumim cu reductorul clasic și probabil vom cumpăra un înalțător:

inaltator baie

Ti-a placut articolul? Introdu-ti adresa de mail mai jos ca sa aflii cand scriu un articol nou.

Adresa de mail:

Daca nu mai doresti sa primesti email-uri, poti renunta oricand. Nu fac spam, email-urile sunt trimise de FeedBurner

Author: sotul | Category: Diverse Comment »


Leave a ReplyBack to top