Azi am fost cu Ana la gimnastica pentru mama si bebelus. A fost interesant. Cand am iesit de acolo mi-am zis ca nu mai merg, dar acum parca imi vine sa ma duc macar o data pe saptamana.

Am inceput cu o scurta incalzire pentru noi, mamicile, dar Ana a plans asa ca eu am facut incalzirea cu Ana in brate. Apoi a urmat un masaj al picioarelor, al talpilor si al bratelor bebelusului. Anei nu i-a placut acest masaj, ea dorea sa stea in picioare sa vada in jur. Au urmat apoi rotiri de brate si picioare la bebelusi. Dupa asta nu stiu ce a fost ca Ana a plans si am mers in alta camera sa ii dau un pic de tzitzi.

Exercitiile cu bebelusul in brate i-au placut Anei. Cum ea e un bebelus purtat exclusiv, ma asteptam sa ii placa. Am facut exercitii pe mingea de fitness, sarituri, genoflectiuni cu bebe in brate si un fel de ridicari de picioare cu bebelusul pe tibiile noastre. A fost interesant, desi Ana a fost cam plangacioasa si draga de instructoare a tinut-o pe Ana in brate cat timp am facut eu niste exercitii pentru mamici. Sper ca data viitoare sa ii placa mai mult Anei.