Si asa incepe povestea acestui blog. Azi ne-am mutat in casa noua, un apartament de o camera, nu foarte mic dar nici foarte mare. Asa... pe la 40mp, indeajuns de mare pt 2 tineri proaspat casatoriti. Sotia inca mai face curat prin apartament, sterge un dulap. Eu tocmai ce-am terminat de setat acest blog si m-am apucat de scris.

Anul trecut pe vremea asta faceam planuri de nunta, nici nu visam sa avem o casa a noastra. Acum 18 luni, preturile la apartamente erau uriase iar dobanzile la banca te faceau sclav pe viata. Singura noastra optiune era sa stam in chirie, sa economisim si sa asteptam o schimbare. Dar uite ca schimbarea a venit mult mai repede decat ne asteptam. Cu putin ajutor din partea crizei financiare, a banilor de la nunta si a unui credit relativ mic cu o dobanda normala (nu, nu prima casa), suntem acum proprietari. Nici nu se putea mai bine!

Dar sa revenim la blog. Am cumparat domeniul de ceva vreme, insa pana acum n-am prea avut subiecte pt scris. Nu planuiesc sa scriu foarte des. Vreau sa scriu despre viata de familie in general, despre bucurii si greutati, despre experientele prin care o sa trecem, eu si sotia mea. Nu va asteptati la picanterii :P