O scurtă intrare în jurnal, să ne amintim momentul.

Chiar în ziua în care a „implinit” 2 ani și 9 luni, Ana a început să mearga bine pe bicicletă. Până atunci dădea jumate de pedala în spate, jumate în față. Acum merge foarte frumos dar mai trebuie să se obișnuiască cu frâna :)

Are și o trotinetă (cu 2 roți în spate) pe care se dă destul de bine. A prins gustul de ceva vreme, din Decathlon, unde se dădea la fiecare vizită.

Cred că de vreo lună (sau mai mult) Ana a scăpat de scutec. Inclusiv noaptea. Desigur, au fost vreo 2 accidente însă pentru asta s-a inventat cearșaful impermeabil.

A început să-i fie frică de tunete după o experiență neplăcută cu un foc de artificii organizat aproape de parc.

De vreo 2 săptămâni și-a spart capul. Are momente în care nu se uită pe unde merge. S-a lovit de colțul unui hidrant aflat pe holul blocului. N-am observat sângele decât a doua zi când am văzut scoarța.

Vrea să se spele pe dinți aproape de fiecare dată, fără prea mult tam-tam. Asta după ce am cumpărat o carte cu mersul la dentist, din seria First Experiences de la Usborne.

Am intrat într-un program destul de „normal” în care ne culcam pe la 10:30 - 11:00 PM. De multe ori chiar Ana spune „hai să ne culcăm”.

Încă mai papă țiți :)

Cam atât. Până împlinește 3 ani nu cred că mai apucăm să scriem ceva.