Victor a împlinit 4 ani lunea trecută. Sâmbătă l-am sărbătorit la un loc de joacă, cu colegi de grădi și alți priteni. Duminică l-am sărbătorit acasă, cu bunicii. Trebuiau să vină și verișorii dar… erau bolvani. Luni l-am sărbătorit din nou, la grădiniță. 3 zile, ca în povești :))

Înainte de asta, miercuri sau joi, Raluca a returnat la bibliotecă ceea ce am împrumutat noi înainte. La schimb, a ales ea niște cărți. A fost fără Ana.

Jim Năsturel și Lukas, mecanicul de locomotivă - Michael Ende

Ana a citit vineri cam jumate din Jim Năsturel și Lukas, mecanicul de locomotivă - de Michael Ende.

Sâmbătă a primit și ea cadou niște cărți:

Pisicuța fermecată, O trăznaie în mie de noapte + Iepurașul fermecat, Aventuri în tabără - Sue Bentley

A citit ambele cărți sâmbătă și-a avut timp să construiască și 4 seturi de Lego City primite cadou de Victor. Victor era prea ocupat să se joace cu cadoul preferat: camionul de junglă din Patrula Cățelușilor.

Zilele următoare a început a doua carte împrumutată de Raluca de la bibliotecă: Cireșarii - scrisă de Constantin Chiriță.

Cireșarii (vol1) - Constantin Chiriță

A citit cam jumate și apoi a abandonat-o. Nu i-a plăcut. Raluca a luat cartea împrumut pentru că a ținut minte că ea a citit-o și i-a plăcut. Doar că… probabil că a citit-o la 12-14 ani, nu la 8 :))

Renunțând la Cireșarii, a revenit la Jim Năsturel și a terminat-o. Până sâmbătă a tot recitit din cărțile cu pisicuțe și cățeluși scrise de Holly Webb și Sue Bentley.

Iar sâmbătă, după ce a adormit Victor de amiaz, a venit la mine să-mi ceară cărți noi. Așa că am făcut o „excursie” până la mall. Am profitat că plouă și am lăsat mașina la spălat :)) Da, știu că sună ciudat, dar la spălătoria de la Iulius nu reușești să „speli” mașina sub 3 ore. La exterior am mai spălat-o, dar la interior era un dezastru tipic pentru 2 copii.

Am lăsat deci mașina la spălat și am pornit la „vânătoarea” de cărți prin Cărturești.

Ne-am ales cu George în căutare de comori prin cosmos - scrisă de Lucy și Steven Hawking.

George în căutare de comori prin cosmos - Lucy și Steven Hawking

Și Iepurașul fermecat, Visuri de vacanță - scrisă de Sue Bentley.

Iepurașul fermecat, Visuri de vacanță - Sue Bentley

Fiindcă mașina era la spălat, ne-am așezat pe o bancă și am început să citim. Eu am început să citesc George în căutare de comori prin cosmos iar Ana a citit Iepurașul fermecat. După 40 de minute a terminat-o așa că am mers să mâncăm o înghețată.

După alte 20 de minute am primit SMS că mașina este gata. La țanc! Tocmai ce-am terminat și înghețata.

Acum e duminică după masă. Victor doarme. Eu eram pe final cu articolul ăsta iar Ana vine la mine să-mi ceară o altă carte. A terminat de citit George în căutare de comori prin cosmos. Oh well… trebuie să dau o fugă până la Cărturești. BRB!