Săptămâna ce tocmai se încheie a fost super plină pentru mine. În cele mai multe zile am ajuns acasă după ora 20, deci n-am prea fost atent la ce citește Ana.

Vineri mi-am făcut timp și am mers cu ea la bibliotecă pentru că trebuia să returnăm cărțile împrumutate acum 2 săptămâni. Și să împrumutăm cărți noi, bineînțeles.

Iată cu ce ne-am ales.

Thomas și prietenii lui

Volumul 1 din Thomas și prietenii lui l-am împrumutat pentru Victor, că data trecută s-a supărat că lui nu i-am luat nimic. Noi aveam deja volumul 4, pe care l-am citit de zeci de ori. Din păcate restul volumelor nu le-am mai găsit prin librării și am înțeles că nu se mai tipărește. S-a bucurat mult că am găsit cartea cu Thomas. Dacă are cineva restul volumelor și vrea să ni le împrumute / vândă, să ne contacteze. La bibliotecă era singurul volum disponibil. Probabil că pentru restul trebuie să vizităm sediile din cartiere.

Ana citește în mașină

După ce am plecat de la bibliotecă, am mers s-o luăm pe Raluca de la birou. Drumul a durat vreo 25-30 min iar Ana a citit toată cartea. Așa că s-a apucat de următoarea. Una din cele două.

Mary Poppins - Alea ciresilor și casa de alături

Le-a terminat pe ambele vineri seara. Față de celelalte cărți cu Mary Poppins, astea sunt mult mai scurte.

Sâmbătă dimineață a început să citească George și Codul Indescifrabil - scrisă de Lucy și Stephen Hawking. Până seara era gata.

George și Codul Indescifrabil - Lucy și Stephen Hawking

Duminică după amaiază, Victor și Ralu s-au pus la somn. Eu aveam un drum la Altex-ul din Iulius Mall așa că am luat-o și pe Ana cu mine, „mituind-o” cu o vizită la Cărturești.

Când am plecat de acasă avea în plan să-și cumpere Procesul limonadei - continuarea la Războiul limonadei - scrisă de scrisă de Jacqueline Davies. Am căutat cartea vineri, la bibliotecă, dar nu era. Din păcate nu era nici la Cărturești. Așa că Ana s-a orientat repede spre colecția de la Holly Webb, pe care eu credeam că o avem toată. A găsit două cărți pe care nu le aveam și a ales una.

Nera, o pisicuță fără stăpân - Holly Web

Bineînțeles că Ana s-a pus pe citit de cum am ieșit din Cărturești. Întotdeauna face așa. Umblă și citește. A trebuit s-o port cu grijă printre rafturile de la Altex :))

După ce am ieșit de la Altex, am mers până la birou, să las acolo chestiile cumpărate (două monitoare). Apoi acasă. Când am oprit mașina, Ana m-a anunțat: „Am terminat cartea”.

Și așa a rămas din nou fără cărți noi. Vineri n-a vrut să-și ia mai multe de la bibliotecă. Oh well… acum a mers la joacă cu Victor :)