Victor împlinește imediat 4 ani. Nu știe să citească încă, dar îi citim noi în fiecare seară și de obicei îi citește și bunica, înainte de somnul de amiază.

În ultima vreme, influențat și de colegii de grădiniță, Victor a devenit mare fan Patrula Cățelușilor. A primit o pijama cu Patrula (mulțumim Adela!), avem figurinele și 2 mașini.

Noi nu avem televizor acasă iar la desene animate copiii noștri se uită foarte puțin. De obicei se uită când îi lăsăm la bunici. Acasă le punem foarte rar, doar când suntem amândoi (eu și Raluca) prinși cu ceva super important și avem nevoie ca piticii să stea liniștiți 30-60 min.

M-am bucurat foarte tare când am găsit cărțile astea în Cărturești.

Cărți cu Patrula Cățelușilor

Le-am citit deja de foarte multe ori. Victor le știe pe de rost și mă corectează dacă greșesc vreun cuvânt. Dar tot nu s-a plictisit încă de ele. Copiilor mici le plac repetițiile. Chiar și Ana, la 8 ani, mai ia din când în când o carte mai veche și o re-citește.

Înainte de Patrula Cățelușilor era „moda” cu Fulger McQueen. La fel, avea pijama și câteva mașini - în mare parte din seturile de Lego. Ne-am bucurat când am găsit și o parte din cărți:

Cărți Disney - Fulger McQueen

Aveți cumva Mașini 2 de împrumutat?

Înainte de Fulger, am citit foarte mult cărțile cu Bobiță și Buburuză. Încă mai revenim la ele. Multe din astea le-am cumpărat pentru Ana, înainte să se nască Victor.

Cărți cu Bobiță și Buburuză

Recent, am descoperit și seria Prietena mea Conni. Momentan avem doar 3 cărți:

Seria Prietena mea Conni

Îmi place când găsesc câte o serie faină, că mă scapă de timpul pierdut în căutarea următoarei cărți. Așa știu că următoarea carte pentru Victor o să fie din seria Conni, de Liane Schneider. Totuși, sper să mai apară ceva și cu Patrula Cățelușilor :))

Mă opresc aici momentan. Mai avem o grămadă de cărți faine pentru copii - poate o să fac o pagină separată cu toate cărțile.