Pe 15 mai 2021 am făcut o drumeție faină până la Poiana cu Narcise de la Tecșești. Nu erau încă înflorite narcisele - câte una ici-colo - dar vorba aia: nu contează destinația, ci drumul :))

Nu țin minte să fii făcut o altă drumeție așa lungă cu copii, deci o marcăm pe asta ca fiind numărul unu. Victor a împlinit 5 ani în martie și eram destul de încrezători că va rezista. Drumul a fost mult mai lung și greu decât ne-am închipuit, dar Vic a rezistat tot drumul. De Ana nu-mi făceam griji, că ea a mers în multe excursii cu școala.

Drumeția a fost planificată de nașii noștri. Am pornit din Cheile Râmețului. Am mers cu mașină încă un 1km de la Cabana Râmeț. Apoi am continuat pe drum încă aprox 1km până să începem urcarea prin pădure, pe un traseu marcat cu cruce galbenă. Aproximativ pe aici:

Traseu Cheile Râmețului - Tecșești

În linie dreaptă sunt vreo 3.3km conform Google Maps. Pe tabla care marca începutul traseului zicea că durează 2h - 2h15min. Noi l-am făcut în 3 ore (la urcare), cu copii mici (ai noștrii dar și ai nașilor). Poate și din cauză că la ieșirea din pădure n-am mai văzut marcajele și am ocolit ceva :)) La întoarcere am făcut doar 2h.

Pe la jumatea drumului prin pădure a început ploaia, așa că ne-am luat pelerinele. Ploaia s-a oprit la fix, pe când ieșeam din pădure.

La scurt timp după ce-am plecat din „poiană” a început iar ploaia și nu ne-a mai lăsat până am ajuns la mașină. În total, ceasul meu a măsurat 25.000 de pași.

Mulțumim Mihaela și Ovidiu, Matei și Alexandru, ne-am simțit tare bine!