De cand ne-am mutat vroiam sa ne luam masina de spalat vase. Insa tot timpul au aparut alte si alte cheltuieli, asa ca masina a intarziat sa apara. In plus, nu eram convinsi de utilitatea acesteia: 2 oameni nu murdaresc atatea vase, nu?

Intre timp a aparut pe lume Ana si timpul nostru liber a inceput sa tinda spre zero. Din nou am avut cheltuieli peste cheltuieli si nu ne induram sa dam banii pe o masina de spalat vase. Pana recent cand am zis "gata, nu se mai poate, prea mult timp pierdem cu spalatul vaselor".

Pe la mijlocul lui decembrie aveam masina instalata si de atunci, pot spune ca suntem mai fericiti. Nu credeam ca exista un lucru pe care sa-l poti cumpara si care sa te faca fericit. Dar da, pe noi masina de spalat vase ne face mai fericiti. Ne ofera mai mult timp liber si ne scapa de stresul vaselor. Faptul ca face si economie la apa, e doar un bonus :)

Acum nu-mi pot imagina viata fara masina de spalat vase, si ma tot mir cum am fost atat de fraieri ca am dat banii pe alte prostii in loc sa luam masina de la bun inceput.