Ce lună maraton am avut! În 1 septembrie Raluca a avut concursul pentru postul de conferențiar. L-a și luat, bineînțeles. Yay!

În 3 septembrie i-am dus pe copii la țară, pentru că în 4 septembrie am plecat la București. Am mers cu mașina, pentru că na… în vremurile astea de covid, n-am vrut să luăm avionul. În 5 septembrie am fost nași de botez la Eduard. Felicitări Laura și Pavel!.

Ca și nunta de anul trecut, masa de după botez a avut loc la Radisson Blu. Hotelul era cam pustiu față de anul trecut când mi se părea un mușuroi de furnici. Dar la piscina de afară erau ceva oameni.

Pe 6 septembrie ne-am întors la Cluj. Raluca a mai făcut 180km (dus-întors) că a mers după copii la țară. Trăiască autostrăzile - NOT!

În 8 septembrie am fost programați la notar și am reușit să cumpărăm terenul din spatele casei. Yay! Când ne-am întors acasă am și luat jos o bucată de gard. Freedom, at last!

Freedom, at last!

În 12 septembrie am fost iarăși nași de botez, la micuța Natalia. Felicitări Romina și Mihai! Cu botezul ăstă, numărul copiilor botezați a ajuns la 5. We want more! Cc Pavel & Laura, că restul finilor au câte 2 deja :))

Aș pune o poză de la botezul Nataliei, dar încă n-am primit pozele „oficiale”. Dar poate peste 1-2 săptămâni o să-mi amintesc și-o sa revin asupra acestui fapt.

În 19 septembrie am demarat lucrările pentru gard. Te cam scutura o chestie din asta, mai ales dacă n-a plouat de vreo 2 luni.

Shake, shake!

Copiii au început școala / grădinița și s-au întors cu prima tură de muci. Iată-i cum fac „tratamentul clasic” - inhalație cu ceai ce cimbrișor.

Leacuri băbești

Azi am continuat lucrul la gard. Noroc că tata (bunicu Mihai) e în pensie și a fost aproape în fiecare zi pe la noi și a tot lucrat. A dat cu grund stâlpii pentru gard, a vopsit scândurile, etc.

În altă ordine de idei, a fost maraton și la mine la serviciu, cu 2 lansări importante.

Sperăm că octombrie va fi mai liniștit, dar pe de altă parte… Raluca începe orele la facultate iar unele din ele se vor ține fizic, în laborator. Cu studenți veniți din toate colțurile țării, îngrămădiți prin cămine, o să fie „distractiv”.